Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Quiltdag Bekijk groter

Quiltdag Hoensbroek 12 november 2016

Als u dit product bestelt, ontvangt u een mail met de definitieve bevestiging.

Meer details

Meer informatie

Quiltdag Hoensbroek 12 november 2016

Locatie

10.00-16.00 uur (binnenkomst vanaf 9.30 uur)
Adres: St. Jans College, Amstenraderweg 122 in Hoensbroek
Er zijn gratis parkeerplaatsen voor de ingang en het gebouw is rolstoeltoegankelijk.

Show & Tell

Wij zijn heel benieuwd wat u heeft gemaakt! Wij nodigen u uit om uw quilt mee te nemen en daarover iets aan ons te vertellen.

Koffie, thee en lunch

Deze dag is inclusief koffie/thee met gebak en lunch, verzorgt door de leerlingen van St. Jans College. Met vegetariërs wordt rekening gehouden!

Blok Goede doel - Loterij & Prijzen

Quilters zijn mensen die graag delen; kennis, gezelligheid en iets doen voor anderen. Dit willen we ook tot uitdrukking brengen in onze quiltdag. Vandaar dat we het erg op prijs stellen dat alle deelnemers een quiltblok willen maken voor het goede doel. Kunstdocente en creatief quilter Esther maakt met haar leerlingen van St. Jans College van deze blokken dekens en zo krijgen de kinderen warmte en iets voor zichzelf! Hoe het blok eruit komt te zien bepaal je zelf! Het enige waaraan het blok moet voldoen is de eindmaat: 12,5 inch x 12,5 inch. Esther wil haar leerlingen, en zo een jonge generatie, enthousiast maken voor het quilten. Iedereen die een blok inlevert ontvangt een lootje en kan leuke prijzen winnen. Daarnaast zijn er nog 3 grote prijzen: 1x machinaal quilten van een werkstuk (maximale maat 150x200 cm), welk blok deze prijs krijgt bepalen alle deelnemers van de quiltdag. 1x rijgen van een werkstuk (maximale maat 150x200 cm), welk blok deze prijs krijgt bepaalt een vakjury en 1x een compleet pakket (inclusief patroon, werkbeschrijving, stoffen voor afwerkbies, voor- en achterkant en vulling) ontworpen door Esther. Welk blok deze prijs krijgt bepalen de leerlingen van St. Jan welke meehelpen met de dekens en de quiltdag. Hoe meer blokken u inlevert, hoe meer lootjes u ontvangt! Maar niets is verplicht. U kunt ook meedoen met de loterij zonder een blok in te leveren: een lootje kost € 3,00 en dit bedrag wordt besteed aan het project van Esther.

Live skype interview met ontwerper

We hebben een inspirerende Moda ontwerper die live op onze quiltdag vertelt over de ontwerpen, waar de inspiratie vandaan komt en aan wie u vragen kunt stellen.

Workshop

We hebben een workshop in elkaar gezet waaraan u gratis kunt deelnemen. Er zijn diverse voorbeelden waaruit u kunt kiezen. Uw creatie zal praktisch en meteen te gebruiken zijn!

Goodiebag

Iedere deelnemer krijgt na afloop een goodiebag.

Quilt-Patchwork Brunssum

We laten in een stand een deel van de collectie, quilts en de nieuwe stoffen zien. Geïnteresseerden krijgen gelegenheid om op de quiltdag aankopen te doen.

Mededelingen

Mocht u niet kunnen komen, dan kunt u iemand anders in uw plaats laten gaan. Het is niet mogelijk om uw inschrijfgeld terug te storten. Goodie bags worden niet opgestuurd. Wel is het mogelijk, op eigen risico, dat iemand anders de goodie bag voor u meeneemt.
We zien uit naar uw komst op 12 november a.s.!

10 Andere producten in dezelfde categorie